Αρχική Σελίδα

Yangzhou Highv Mechanical And Electrical Equipment Co.,Ltd. Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας Βαθμολόγηση του δαχτυλιδιού για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Βαθμολόγηση του δαχτυλιδιού για τις πωλήσεις
Τα προϊόντα είναι πολύ ακριβή σύμφωνα με τα σχέδια Solidworks, και η ομάδα HIGHV είναι πολύ επαγγελματική, μου ρωτά κάθε λεπτομέρεια πριν από την παραγωγή υπομονετικά. Είναι πολύ τυχερό ότι βρίσκουμε αυτόν τον προμηθευτή.

—— Michael

Έχουμε λάβει τα δαχτυλίδια κορώνας, και είναι ακριβώς αυτό που ελπίζαμε για! Κανένα πρόβλημα καθόλου! Ευχαριστίες πάλι για τη βοήθειά σας.

—— Σημάδι

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Σαν οδήγηση και επαγγελματικό κατασκευαστή των τμημάτων κορώνας υψηλής τάσης και της ηλεκτρικής υδραυλικής παραγωγής συστημάτων εξοπλισμού στην Κίνα, τη Co. μηχανικού και ηλεκτρικού εξοπλισμού Yangzhou Highv, το ΕΠΕ έχει 25 εμπειρία κατασκευής του έτους. Η επιχείρηση έχει 550 εργαζομένους, 52 professionals&technical προσωπικό, συμπεριλαμβανομένου 28 ανώτερου επαγγελματικού και το τεχνικό προσωπικό, απασχολεί επίσης τους γνωστούς εμπειρογνώμονες από το πανεπιστήμιο της Κίνας Xi'an Jiaotong.

   

  Το εργαστήριό μας που εξοπλίζεται με πάνω από 60 σύνολα μηχανών κατασκευής και δοκιμής συμπεριλαμβανομένου του επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρου, της μηχανής αριθμητικού ελέγχου, CNC της οριζόντιας τρυπώντας μηχανής, της γενικής μηχανής άλεσης, της argon&automatic μηχανής συγκόλλησης, του κόπτη πλάσματος, του stamping&punching εξοπλισμού, του κάμπτοντας εξοπλισμού σωλήνων, της χειρωνακτικής μηχανής διατρήσεων, των γυαλίζοντας συστημάτων, της αλέθοντας μηχανής κ.λπ. λειότητας.

   

   

  Επίδειξη εγκαταστάσεων:

   

  Yangzhou Highv Mechanical And Electrical Equipment Co.,Ltd.

   

  Με τη γρήγορη ανάπτυξη στα προηγούμενα 15 έτη, έχουμε αποκτήσει πολλές εμπειρία και τεχνολογία στην κατασκευή των διάφορων τύπων τμημάτων κορώνας υψηλής τάσης και των υδραυλικών συστημάτων με την ειδική ομάδα μας. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στον εξοπλισμό όπως ο εξοπλισμός δοκιμής υψηλής τάσης, η βιομηχανία oil&gas, ο τομέας κατασκευής αυτοκινήτων, η κατασκευή για το δρόμο και τη γέφυρα, οι εγκαταστάσεις κ.λπ. λιμένων.

   

   

  Διαδικασία παραγωγής:

   

  Πρώτες ύλες (αργίλιο, χαλκός, ανοξείδωτο κ.λπ.) που κόβουν, σωλήνας που κάμπτει, CNC που επεξεργάζεται στη μηχανή,

  Η στροφή, άλεση, διάτρυση, λείανση, κοπή καλωδίων EDM, συγκόλληση, στίλβωση τελειώνει, επεξεργασία επιφάνειας, καθαρισμός, που εξετάζει, συγκεντρώνει και εγκαθιστά, συσκευάζοντας κ.λπ.

   

  Yangzhou Highv Mechanical And Electrical Equipment Co.,Ltd.

   

   

   

 • OEM / ODM

  Για τα υψηλά δαχτυλίδια κορώνας votage και άλλα τμήματα κατεργασίας, η υπηρεσία cOem ανεφοδιασμού εργοστασίων μας μόνο (υπηρεσία συνήθειας). Τα ηλεκτρικά υδραυλικά συστήματα εξοπλισμού είναι τυποποιημένοι στο απόθεμά μας, μπορεί επίσης να προσαρμοστεί. Και οι ειδικοί σχεδίου θα παραχθούν ως απαιτήσεις του πελάτη και όροι τελικής χρήσης.


  Παρακαλώ ευγενικά μας στείλετε την έρευνα ταχυδρομικώς με τα συνημμένα τεχνικά σχέδια των προϊόντων. Όπως ο υλικός βαθμός, η ανοχή, που επεξεργάζεται τις απαιτήσεις, επεξεργασία επιφάνειας, θερμική επεξεργασία, μηχανικές απαιτήσεις ιδιοκτησίας στη μηχανή, τύπος μηχανών, επιταχύνει το γίνοντα ποσοστό, εγκαθιστά το μέγεθος, κ.λπ. Οι ειδικευμένοι μηχανικοί και η ομάδα πωλήσεών μας θα ελέγξουν και απόσπασμα για σας σύντομα, θα εκτιμούσαμε κάθε ευκαιρία και θα αποκριθούμε σε 3-5 εργάσιμες ημέρες ή λιγότερο.


  Είναι επίσης καλύτερο εάν μπορείτε να παρέχετε ένα δείγμα, μπορούμε επίσης να αναφέρουμε εξαρτώμαστε από το δείγμα.

   

  Yangzhou Highv Mechanical And Electrical Equipment Co.,Ltd.

 • Ε & Α

  Η επαγγελματική ομάδα HIGHV μπορεί να μεταφράσει τα αρχικά σχέδιά σας, να κάνουν τη διαδικασία κατασκευής, να προσφέρει τις καλύτερες προτάσεις σχετικά με το σχέδιο.

   

  Συνεχίστε και την ισχυρή τεχνική υποστήριξη καθημερινά. Εάν έχετε το δείγμα και μας χρειάζεστε νέα φόρμα σχεδίου για το προϊόν συνήθειας πριν από τη μαζική παραγωγή, θα είναι workble.

   

  Με περισσότερο από 25 έτη εγγύησης εμπειρίας σχεδίου κατασκευής και ποιότητας των προϊόντων, όλο και περισσότεροι πελάτες μας επιλέγουν επειδή φροντίζουμε κάθε επιχείρηση. Ο στόχος μας ψάχνει τους μακροπρόθεσμους συνέταιρους, αποκομίζει τα περισσότερες οφέλη και αγορές για τους από τα πλεονεκτήματά μας. 

   

  Ευγενικά μας στείλετε τις απαιτήσεις σχεδίων σας να πάρετε τη λεπτομερή πρόταση και την ακριβή αναφορά.

   

  Yangzhou Highv Mechanical And Electrical Equipment Co.,Ltd.

Στοιχεία επικοινωνίας
Yangzhou Highv Mechanical And Electrical Equipment Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jack Dong

Τηλ.:: 86-514-8660-8658

Φαξ: 86-514-8660-8658

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)